Beugels voor volwassenen

Steeds meer volwassenen willen ook graag mooie rechte tanden. Op elke leeftijd is het mogelijk tanden te verplaatsen!

Steeds meer volwassenen willen ook graag mooie rechte tanden.

Op elke leeftijd is het mogelijk tanden te verplaatsen! We zien dan ook steeds meer volwassenen die om een beugel vragen. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in behandelingen voor volwassenen. Bij van Zanden Orthodontie gebruiken wij de beste witte slotjes en behoort Invisalign als state-of-the-art behandeling ook tot uw behandelmogelijkheden. Met minder hoeft u geen genoegen te nemen!

Witte slotjes

Er kan uiteraard gekozen worden voor metalen slotjes met een klepje of deurtje ( zoals o.a. het DAMON – systeem), maar we zien bij volwassenen vaker de vraag naar een meer esthetische beugel.
Bij van Zanden Orthodontie gebruiken wij de beste witte / tandkleurige slotjes ( keramische brackets ) die er op de markt zijn.
Mocht u een zichtbare beugel helemaal niet zien zitten dan is Invisalign een uitstekende behandeloptie. De kosten ervan liggen hoger dan van reguliere beugelbehandelingen.

 

Invisalign®

Invisalign is een ( nagenoeg ) onzichtbare behandelmethode.
De tanden en kiezen worden verplaatst door het dragen van opeenvolgende transparante, van dunne folie gemaakte, hoesjes gedurende minimaal 16 uur. Klik hier voor uitgebreide informatie over Invisalign.