Vragen? Bel direct 010 – 474 62 19   

Orthodontist Maassluis

Welkom bij Van Zanden Orthodontie in Maassluis!

Ons toegewijde team van ervaren orthodontisten en ondersteunend personeel staan klaar om jou te helpen bij het bereiken van een mooie, stralende lach. Bij van Zanden Orthodontie bieden wij hoogwaardige orthodontische behandelingen in een prettige en vriendelijke omgeving. Daarnaast bieden wij ook comfortabele beugelbehandelingen aan voor volwassenen en luisteren goed naar ieders vragen en wensen.

Een mooie glimlach draagt flink bij tot meer zelfvertrouwen en kan de kwaliteit van leven verbeteren!

Diensten

Beugelbehandelingen: We bieden verschillende soorten beugels, waaronder traditionele metalen beugels, keramische beugels en onzichtbare beugels zoals Invisalign.

Na het voltooien van een beugelbehandeling is het belangrijk om het behaalde resultaat te behouden. We bieden goede retentieoplossingen om ervoor te zorgen dat je nieuwe glimlach op de lange termijn blijft behouden.

Contact

Onze praktijk is gevestigd aan de Lange Boonestraat 10 in Maassluis en we verwelkomen patiënten uit de omliggende gebieden. Voor meer informatie of het plannen van een afspraak kun je contact met ons opnemen via info@ortho-maassluis.nl of tel 010 – 590 19 98

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij van Zanden Orthodontie in Vlaardingen!

Openingstijden Maassluis

ma. t/m. do. 08:00 tot 17:15 uur

Telefonische bereikbaarheid

ma. di. do.08:15 tot 18:45 uur
wo. vrij.08:15 tot 16:45 uur
zat. 

09:15 tot 14:45 uur (om de week)

Voor een routebeschrijving klik hier.

Contactformulier praktijk Maassluis

Chat openen